MUSIKKEN

Musikken er glad og dansevenlig pop, rock, country, 50’er og 60’er-musik med gang i. Det er uanset om det er til private- eller firmafester, på spillesteder, festivaller eller caféer. 

Vi skaber den gode og festlige stemning, der er med til at gøre dit arrangement til en succes. 

Du får kendte numre fra store navne som Chuck Berry, Beatles, Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan, The Eagles, Dire Straits, Rick Nelson, Eddie Cochran, Willie Nelson, Elvis Presley, John Fogerty, Johnny Cash, Chet Atkins, Stevie Wonder, Charlie Rich og mange flere. 

Bendix Band er en trio, som siden 1996 har spillet mange steder i Danmark, Sverige, Tyskland og på Grønland. Vi har også backet mange solister. Blandt andre to meget velsyngende, grønlandske søstre – nemlig Julie og Krissie Berthelsen. Fra USA og Canada har vi spillet sammen med navne som Scooter Lee, The Woodys, Jerry Hill, Sylvia Winters, Shane Weems, Hachet, Taylor McKay, Barb Marchuck og John Permenter. 

Vi har spillet i DR’s P4 og flere gange leveret de musikalske indslag til TV2’s Go’morgen Danmark. Vi har underholdt på festivaler, spillesteder, til fester. Og arrangementer for virksomheder som Novo Nordisk, Volvo, Time/system og Wúrth Danmark.

Få smagsprøver fra vores CD:
Musikken fra Bendix Band CD

Bendix Band (2002)

Trackliste:

01 Everybody’s Talkin’
02 Ring Of Fire
03 I Can Help
04 I Don’t Wanna Talk About It
05 Blue Moon Of Kentucky
06 The Most Beautiful Girl
07 Garden Party
08 On The Road Again
09 Rose Garden
10 Wipe Out
11 Help Me Make It Through The Night
12 Country Boy
13 Sultan Of Swing
14 Ruby Don’t Take Your Love To Town
15 Wonderful Tonight